Tag alt det, du kender og elsker ved Focus. Tilføj et helt nyt niveau af intelligent design, karakteristisk moderne styling og mere plads end nogensinde før. Kombinér det så med yderst avancerede tilslutningsmuligheder og en række ekstraordinære teknologier til at assistere føreren, som du virkelig vil værdsætte. Dét er den helt nye Focus og snart kan du opleve den på egen hånd.

Læs alt om den helt nye Ford Focus her


DEN HELT NYE FORD FOCUS ST-LINE
DEN HELT NYE FORD FOCUS ST-LINE

Sportsinspireret design. Banebrydende stil. Tiltrækkende udseende. Forbered dig på at opleve den energi, spænding og opstemthed, du kan få med den helt nye Focus ST-Line.

DEN HELT NYE FORD FOCUS TITANIUM

Et imponerende udvalg af intelligente funktioner og smarte teknologier. Og et stilmæssigt niveau designet til at imponere. Forventer du høje standarder? Så gør dig klar til at møde den helt nye Focus Titanium. FordPass Connect-modemet sikrer desuden, at du kan nyde en køreoplevelse, der er forbundet som aldrig før.
DEN HELT NYE FORD FOCUS TITANIUM

DEN HELT NYE FORD FOCUS VIGNALE

Særlige luksuriøse kvaliteter og egenskaber.
Sofistikerede funktioner og teknologier.
Oplev det højeste niveau af design, kvalitet og håndværksmæssig udførelse i den helt nye Focus Vignale.
DEN HELT NYE FORD FOCUS VIGNALE

DEN HELT NYE FORD FOCUS ACTIVE

En stil inspireret af den rå SUV og med ægte Focus-køredynamik kombineret med alt det praktiske, fleksible og anvendelige du måtte ønske. Nyd det hele i den helt nye Focus Active.
DEN HELT NYE FORD FOCUS ACTIVE